A védjegy

A Woolmark Szövetség tevékenysége

A gyapjú „iparban” szerzett több, mint 60 éves tapasztalattal, valamint textil innovációs, műszaki kutatási és fejlesztési gyakorlattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a textilipar minden szintjén, sőt azon túl álló vállalatoknak előnyök és lehetőségek teljes skáláját kínáljuk.

Arra specializálódtunk, hogy üzleti alapokra helyezzük a gyapjú technológiák és innovációk, műszaki tanácsadás, üzleti információk körét, és a gyapjú szál bevizsgálását.

Tulajdonosai és licencadói vagyunk a Woolmark, Woolmark Blend és Wool Blend védjegyeknek, egyedi minőségi bizonyítványt nyújtva világszerte. Márkáink és emblémáink szigorú és alapos kontroll alatt állnak, és világszerte elismert, egyedülálló jelképei a minőségnek és a teljesítménynek. Ha egy gyapjú termék a mi emblémánkat viseli, az egyben a minőségi garanciánkat is jelenti.

Együtt dolgozunk - mind a ruházati, mind a lakástextil piacon jelenlévő - textilfeldolgozó, tervező és forgalmazó cégekkel az egész világon. Globálisan működünk, így Ön bárhol is él, szolgáltatásainkat és specialistáink segítségét megtalálja az Ön közelében.

Az Ausztrál Gyapjú Szövetség folyamatosan keresi az új lehetőségeket minden főbb piacon jelenlévő stratégiai szövetségesei révén.

Ausztrál Gyapjú Szövetség – A világhírű Woolmark tulajdonosa.

 
Eddigi látogatók száma: 2440Gyakran Ismételt Kérdések | Nyitólap | FelUp